skog

här kommer några amatör bilder..finns det någon där ute som vet en bra kurs som man kan gå för att lära sig fotografera bra?



helgen i bilder

älsklingen

kusin Jenny


kusin Sara (mamma, Katarina & Maria)


Jätte fina armbandet som jag fick av älsklingen<3


måndag

Jag är fortfarande lycklig över gårdagens tur. Om jag skulle haft mer tid och pengar skulle jag inte tveka på att köpa en häst. Underbaraste djuret som finns. Men nu är det ju så att jag fortfarande går i skolan och inte har något jobb. Men jag hoppas på att jag kan bli medryttare istället. När jag kommer hem idag ska jag försöka fota alla presenter. Är jätte nöjd över alla fina presenter! :-) Kan inte bli bättre. Nu måste jag gå till bussen, men ha det bäst!

islandshäst

Jag, mamma & Lillian var till Beatelund idag för att rida islandshäst tur. Det var skitkul! :-D Eftersom vi hade blivit en för mycket fick jag rida ledarens ena häst. Det var en ära, hon hade inte låtit någon annan förutom hennes dotter rida honom. Inte ens någon i stallet hade ridit honom. Han är en tävlingshäst och man får jobba mkt med bakbenen för att han ska få en ren tölt. Men det gick jätte bra och fick många komplimanger :-) Hihi. Underbart att vara tillbaka i sadeln igen <3
Här är några bilder:
Ari, hästen som jag red.


Mamma med sin häst


Jag med ledarens två hästar. Ari till höger <3


1 år med min älskling<3


För ett år sedan, fredagen den 28/9 så träffades jag & Anton efter hans träning. Vi åkte hem till honom och där pussades vi första gången :-) Den 28:e är våran dag <3 Vi har nu varit tillsammans 1 helt år. Tiden har rusat fram. Vi har haft våra upp och nergångar som alla andra förhållanden. Men vi har aldrig glömt att vi älskar varandra oavsett <3

"Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat."

Anton är en person som är oersättlig. Bara han kan få mig att må som bäst, för han vet mig utan och innan. Han vet mina svaga och starka sidor. Han orkade kämpa för min skull när jag var nära på att ge upp allt. Utan honom känner jag mig inte hel. Jag kan fortfarande minnas första dagen i skolan då jag tittade längst bak i klassrummet och min blick fastnade på Anton. Men första gången jag verkligen fick upp ögonen för Anton var på en idrottslektion. Vi spelade fotboll och han sprang rakt in i mig så jag ramlade rätt i golvet. Efter det så blev det bara vi. Tillsammans blir vi 1 <3
Egentligen skulle jag kunna sitta och skriva om min älskling hur länge som helst, men jag känner att det är dags för att avrunda innan ni tröttnar på att läsa ;-)

Jag älskar dig Anton Hans Gabrielson.
Du är min värld, min luft, mitt allt <3 framtiden är vår.
Din Cecilia Linnéa Stjernkvist


Nu mår cissi bättre

Åkte hem till Anton igår så nu mår jag mkt bättre <3
Hihi, igår hände något hemskt :-P Jag hade nämligen bett anton att möta mig vid bussen. Men bussen var ca 10 minuter försenad. Så när jag kliver av bussen och börjar gå mot antons hus så ser jag ingen Anton. Så jag tar upp min mobil och där ser jag att han skickat ett sms "Behöver jag möta dig nu?:-P". Jag blir sur eftersom han hade lovat. Men jag fortsätter gå mot hans hus. Det är kolsvart runt omkring och jag är omringad av stora buskar. Alla som känner mig vet att jag inte gillar mörker och skrämmer upp mig själv. Rätt som det är så prasslar det på vänster sida och ut hoppar en stor man (anton alltså) jag skriker som fan :-P Haha! Asså, jag höll på att svimma. Jag trodde ärligt talat att jag skulle dö, blev så j*vla rädd!!! Usch säger jag..

Men nu till något bra :-) Presenterna från Anton kom aldrig tillbaks.. men igår fick jag nya presenter :-) Jätte fina saker! Dels ett jätte sött silver armband från Anton, kan lägga in ett foto sen och så fick jag en handkräm + nagelfil + franskt manikyr (märket TRIND) från Antons familj. Verkligen jätte fina saker! :-D

Om en timma ska jag åka till pappa. Där bjuds det på tårta :-) Sen i eftermiddag så kommer kusinerna på middag. Ska bli jätte trevligt. Verkar som vi blir ett stort sällskap :-)
Ha en bra dag!

...

mår så jäva dåligt och jag orkar inte med något längre. funderar allvarligt på att dra till morfar & farmor, ända stället man kan må bra på. hatar denna skit värld.

födelsedagspresenter

Detta fick jag igår:


från mamma, bror, farfar & kristin + sofia
Här har vi min termos mugg som jag köpte igår <3 löööve it!

The perishers

Underbar låt :-)

Hovrätten

Idag har jag bara en lektion och det är historia b :-) för efter det ska vi med halva klassen till hovrätten! Har aldrig varit varken där eller tingsrätten. Så det ska bli intressant. För er som undrar så går jag i en klass med inriktningen juridik. Gruppen som gick igår hade lyssnat på olaga hot.

Igår köpte jag en jätte söt termosmugg på Åhlens, den var prissänkt och jag har alltid velat haft en. Så nu är den påfylld med kaffe latte :-) mums! Ni kan få en bild i eftermiddag. Juste ja, idag ska jag och älskling fortsätta jakten på presenterna. Hans mamma var jätte snäll igår och åkte till Gustavsberg för att kolla där. Så synd att sånt här ska hända..blir så ledsen när jag tänker på allt jobb Anton lagt ner och pengar! BLÄÄÄÄÄ

Näe, nu måste jag gå. På återseende!

alltid så ska något gå fel

Dagen har varit helt underbar - tills, jag och anton kliver av bussen för att gå hem till mig. När vi gått halva ser jag att han inte håller i påsen med mina presenter. Vad är fel? JO, mina presenter är kvar på bussen :'( Buhu. Vi har åkte runt i hela Sverige känns det som för att leta efter den där påsen. Dem hade stängt hittegods luckan så vi måste vänta tills imorgon. Åh, alltid ska något gå fel. j*vla förbaskade skit.

Snart ska vi iaf äta middag, spaghetti med köttfärsås blir det. Sen får vi självklart prinsesstårta och jag får öppna resterande presenter :-D kan skriva ett inlägg sen om vad jag fått för nåt. Kram på er!

GRATTIS till mig :)

Klockan 02:18 24 september 1991 föddes Cecilia Linnéa
IDAG fyller lilla jag 17 år :D YAY!
Detta ska firas med prinsesstårta, underbara människor & presenter :-)

turning seventeen

Nu mina vänner tänkte jag ta en paus från datan denna kväll. Imorgon får ni ett glatt inlägg från en tjej som precis fyllt 17 ;) Ha det så bra <3


Vy Från Ett Luftslott


Tagna från balkongen med Nikon D40 <3

top model 10

Ikväll är det Top model på Tv3 20.00 :-)
Alltid lika roligt att kolla på. Hon som jag hoppas på är Lauren (bild). Hon är inte sådär vacker som alla modeller förväntas vara och hon kan absolut inte gå normalt! Men hon blir jätte bra på bild och visar att man inte måste vara som alla andra cepade modeller. Däremot kommer det lite konstiga saker ur hennes mun ibland, men jag hejar på henne endå. Fast jag vet iofs inte om det är hon som vinner, enligt Johanna så är vinnaren en helt otippad modell. Men vem vet? Hon kanske syftar på Lauren ;-)

Imorgon smäller det

Gissa vem som var tvungen att somna med tvn på igår? haha! I can´t help it.
Ska snart röra mig mot bussen, börjar 9.25 idag med civilrätt och slutar 16.30 med bild. Andra lektionen är svenska och jag har nästan börjat avsky dem lektionerna. Dem är så tråkiga när hon ska stå och babbla hela lektionen. Då menar jag verkligen prata och hela lektionerna. Från början till slut. Aja, ska dra nu. Kram

ps, glöm inte gratta lilla mig imorgon :-) ,ds

fin låt


våga unna dig ensamtid

Eftersom familjemedlemmarna är borta och älsklingen har annat för sig så har jag tagit tid till mig själv. Alla måste unna sig egentid då och då för att orka med den stressiga vardagen vi stockholmare (och alla andra) lever i.
Så detta har jag gjort ;



Nu har jag gjort en stor kopp med te och jag är redo för att plugga. Ska ni göra ikväll?

ny kategori = pics

Tänkte börja använda min kamera igen, så synd att man bara låter en systemkamera (nikon D40) ligga i garderoben. Så nu har jag en ny kategori där jag tänkte lägga in alla bilder jag tar :-)





ny skolvecka

Nu har jag sovit klart och är redo för en ny skolvecka. Denna vecka händer det två roliga saker :-) Som ni säker inte missat så fyller jag år den 24:e och den 28:e är det 1 år för mig och anton <3 Ska försöka att inte tjata mer om min födelsedag, förstår att det är lite uttråkande ;-)

Idag är det en kort skoldag, über skönt :-) sen så vet jag inte vad jag ska hitta på.. får se vad som händer! Nu måste jag börja röra mig mot bussen. Ha det bra <3

godis helg

Det är verkligen inte bra för mig att vara sjuk. Då börjar jag tröst äta massa onyttigheter så nu har jag hamnat i det dåliga träsket igen! Det är ju så när man är beroende. Ett snedsteg och du är på fel bana igen. Så imorgon måste jag bli nyttig igen och börja träna. Hur jobbigt det än är. Men det är bra för hälsan och plånboken, så varför inte?

Nu sitter jag här själv, Anton åkte hem för 1 ½ timma sen. Jag undrar hur det kommer gå att somna ikväll. Mörkret har jag aldrig trivts i, dessutom skrämmer jag upp mig själv hela tiden. En riktig fegis är vad jag är :-) Men det går nog bra, har ju tvn annars, hihi! Imorgon börjar jag 8.20 med bild och slutar vid 13.20 :-) jätte skönt med en lugn dag.
Ska ni göra i veckan?

stort tomrum

Pratade med mamma för ett tag sen. De hade sol och värme. Skulle gärna kunna åka utomlands nu mot vintern, men det blir nog en skidsemester istället. Men det är härligt de med :-) Åkte aldirg förra året, valde ju bort alperna mot anton, haha! Känner mig som en bortskämd unge och jag skäms.. När man har läst Fogelströms böcker så är det lätt hänt att man får skuldkänslor.

Det närmar sig den 24:e ;-) På onsdag smäller det. 17 år är ju inget speciellt nummer, men man är 1 år närmare döden, eller hur vare? :-P Däremot blir jag myndig nästa år, yay! Då flyttar jag hemifrån, höhö. Och inga studielån eller något sånt...önsketänkande. Nä, jag måste ta tag i jobbletandet. Tänkte gå ner till mataffärena här och lämna mitt CV. Känns som alla har ett jobb förutom jag. Man kommer inte så långt på studiebidraget direkt. Dessutom kom jag fram till att alla augusti pengar försvann till mat, från och med nu har anton och jag sagt att vi ska äta varenda lunch i skolan. Även onsdagar (fisk-dagen). Nu ska jag vara social :-) kraaam

dagens planering avklarad

Nu har min faster med familj åkt. Intervjuen gick bra, har den inspelad så skriver ner svaren efterhand. Var länge sedan jag träffa dem så det var trevligt :-) Små kusinerna Tilde, Sofia och Olivia är så söta! Och växer så snabbt, precis som jag gör/gjorde antar jag (och alla andra för den delen). Sitter här och unnar mig choklad kex, ska åka till anton senare. Ska bli gossigt <3 Höhö. See ya later aligator!

äntligen

Så är jag klar med allt. Städning, bakning, frågorna och mig själv. Nu är det bara att vänta in gästerna:-)
Förutom att dem kommer hit så har jag inga direkt planer. Hade väl tänkt gosa med min anton denna helg, om han mår bättre dvs. Jag har ju tyvärr smittat honom :-( Så igår när jag åkte för att se hur det var med honom hade jag med en liten krya på dig present. En helikopter ;-) Han älskar ju sådana grejjer. Ni får en gullig bild på oss från Mallis<3

städa städa städa

Nu är hela lägenheten städad och en kladdkaka i ugnen, vad kan gå fel?
Det vill jag inte ens tänka på..:-) Min mamma ringde nyss, de hade kommit fram bra och vädret var strålande. Nu skulle dem ut och paddla. Jag är bara lite avis ;-) Men man kan inte få allt här i världen. Näe, har inte tid att sitta här, måste slutföra det man påbörjat. Ni får en bild på mig och Kejsar´n bara för att jag saknar hästarna galet mkt :-(

panik

Nu är min mamma i Spanien, hon var på arlanda vid 04.00. Så jag har lite smått panik för om ca 3 timmar kommer min faster hit. Förmodligen med hela familjen, små kusinerna och hennes man. Jag ska nämligen intervjua henne inför ett skolprojekt. Är fortfarande lite osäker på mina frågor och sen har jag inte en aning om vad jag ska bjuda på? Vi har ju kakor och sånt. Men hur ska jag göra med småkusinerna, sätta dem framför tvn medans jag intervjuar? Haha. jag vet nog vad ni tänker.

jag skriver fler inlägg sen, nu måste jag duscha, städa och plugga! på återseende

fredag

Vad veckan har gått fort! Känns som det var helg nyss. Men det ska bli skönt med helg, får vila ut mig ordentligt. Min mamma åker till Spanien. Jag vill också :-) Men som hon säger, hon jobbar och sliter för att dra in pengar till företaget så hon förtjänar en resa ;-) Hon åker med jobbet, men förhoppningsvis så får hon chans att vila ut sig lite.

Oj, tiden går fort när man sitter vid datan. Vi hörs, tjingeling!

ingen charlie

Nu har lilla charlie åkt hem, det känns tomt, för nu när man kommer hem så finns ingen glad hund på andra sidan dörren. Men så var det inte innan heller, så jag lär vänja mig ganska snart :-) Vet ni vad som händer om 6 dagar? ;-) Då är det den 24:e september och det betyder att jag fyller år! :-D Yay! Och 4 dagar efteråt är det min och antons 1 års-dag <3
Nu måste jag plugga, ha en trevlig kväll!

a scoula

excuse me för dålig uppdatering.
Jag har varit sjuk de senaste dagarna, förkyld som sjutton och halsont. Men det börjar gå över nu, förhoppningsvis :-) Måste ju hinna träna upp konditionen. Så typiskt att man ska bli sjuk när man börjar komma nån vart med träningen. Aja, så är livet! Idag börjar jag 9.55 och har bara en lektion (?) Halva klassen ska till hovrätten så då får vi arbeta på egen hand med intervjuerna. Känns som denna vecka har varit väldigt slapp. Idag åker Charlie hem till sig :-( Hela familjen kommer sakna honom. Fast samtidigt har jag insett att jag inte vill ha en hund, för mycket ansvar. Men en katt i framtiden kanske? ;-) Hihi. Eller en häst? Haha.

Önsketänkande..appropå hästarna så börjar jag få abstinens besvär :-( saknar dem livliga krabaterna hur mycket som helst! Så synd att ridskoleavgiften har blivit ännu dyrare. Dessutom tar alla häst ägare ca 1000 kr för att man ska vara medryttare. Om man köper en häst så är det meningen att man ska ha råd att betala för den och dessutom är det dem som behöver hjälp, sjukt att dem kan ta så mycket betalt då!?!?! Men den 28:e har mamma bokat in oss + Lilian på en islandshäst tur! :-D (nybörjar tur för mammas skull ;-)) Ska bli jätte mysigt! Försökte övertala Anton också men han vägrar.

Nu ska jag börja packa ihop. Kram på er!

ny skolvecka

Jag hade verkligen ingen lust att kliva upp imorse. Är trött, sjuk och allmänt nerstämd. Men det blir väl bättre när jag ser älskling. Idag slutar jag tidigt och då ska jag iväg på ett möte. Sen kanske anton sover här, vi har nämligen lång sovmorgon på tisdag. Nu måste jag dra, Kram!

verry berry

När Emma ringer så ska jag åka mot Sickla. Vi hade tänkt köpa varsin smothie från Naked juice bar. Dem är jätte goda och inget tillsatt socker ;-) Senare ska jag träffa Anton, men han skulle övningsköra först så får se när det blir. Vad ska ni hitta på?

Björn Gustafsson

Känns som jag är en zombie idag. Är fortfarande sjuk så fick ställa in bodypumpen idag sen sov jag inte så länge. Men Charlie måste ju få gå ut, han kommer i första hand :-)

Patrik 1,5 var en jätte gullig film! Den måste ni se ;)
ÅH, VET NI VEM SOM SATT TVÅ RADER FRAMFÖR OSS??? Jo, BJÖRN GUSTAFSSON<33333 Jag och Emma blev helt till oss när vi såg honom. Så söt (A). Men tyvärr så hade han en viss brunett vid sin sida som han verkade mer än vän med..:-( buhu. Men man kan ju alltid drömma ;-) Men jag tackar för en trevlig kväll med ett trevlig sällskap! :-)


Patrik 1,5

Om ca 30 minuter måste jag dra till bussen.
Jag, Emma, Hennes pojkvän och hans tre vänner ska på bio. Vi hade tänkte se Patrik 1,5. Den har fått bra recensioner och vår historialärare sa att den måste vi se, så vi hoppas den är bra :) Ni får ha en bra kväll! Kram

Nya skor



Detta är mina nya skor från Skopunkten
Blev svarta pumps istället. Men visst är dem snygga!

Långpromenad

Jag och mamma kom precis hem efter en lång promenad med Charlie. Vi gick till långsjön och jag hade klätt upp mig som om det vore en vinter dag. Men om man är en frysskit så är man tvungen. Vi har även varit förbi Sickla där vi åt sushi, jag köpte en volym produkt till håret och ett par skor (bild kommer). Nu ska jag bara ta det lugnt, har inte bestämt nått för ikväll. Jag är som vanligt ute i sista sekunden och då har alla andra redan planerat nåt..=/

Saknar hästarna..

ingen träning

När jag blev väckt av Charlie imorse upptäckte jag att min hals gjorde ont. Smittan som gått runt till alla i klassen har även nått mig, fan också! Jag som hade planerat träning. Det kanske var därför jag var helt trött i kroppen igår, kände mig inte alls på humör. Förhoppningsvis hjälper Echinagard (dem smackar BLÄ) men dem ska tydligen fungera bra :)

Idag vet jag inte vad som händer riktigt, förutom att jag ska titta på några hårprodukter. Sen får jag väl ta det lugnt så jag blir frisk..hate being sick! Ska nog hoppa in i duschen nu, see ya!


Fredag

Tack och lov för att det närmar sig helgen!
Denna vecka har varit krävande, men varje gång jag kommit hem har en glad charlie stått där :) Nu ska jag iväg till skolan för att gå på italienskan. Därefter ska jag till samhällskunskapen för att ta materialet som dem ska arbeta med. Sen när det är klart drar jag hem och går ut med Charlie. För sen ska vi på en litterär promenad. Får se om jag kanske träffar Empa efteråt :) Skulle va mysigt! Vi har mycket att prata igenom. Nej nu måste jag skynda mig!
Kram

min dag

har varit sådär. Jag hoppas allt blir bra snart, just nu känns allt skit. Spelar ingen roll vad jag gör, allt blir bara fel.
När jag kom hem idag väntade en glad charlie. Vi tog en lång promenix. Hade med mig en boll som han tycker om att leka med så den fick han springa efter :) Nu håller han på att busa med mamma. Så söt! :)
Imorgon börjar jag tidigt. Italienska som första lektion, noll motivation. Efter det har vi samhällskunskap som jag måste gå tidigare ifrån så jag hinner få ut Charlie på en promenad eftersom vi ska på en litterär promenad med klassen som sista lektion. Vi ska gå i Hennings fotspår, ni vet "mina drömmars stad"?

Och sen väntar helgen. Ska bli skönt. Försöker planera in massa saker att göra. Hade tänkt träna, sen ska jag nog träffa Empa, blir kanske bio med Emma & co (?) och sen får jag se om jag och Jonas ska hitta på nåt. Helgens match blev inställd eftersom Robban tyckte den låg för nära eftersom vi precis börjat träna. Jag som var taggad på att spela match..aja! Nu ska jag äta middag, morsning korsning!

...

jag orkar inget längre. Jag blir bara sårad gång på gång. Hur mkt smärta ska en människa behöva ta? snälla skjut mig någon...

jag önskar jag bara kunde radera allt

Om en timme ska jag iväg på innebandyträning. Vi börjar tidigare för på söndag är vår första match. Hjälp säger jag. Vi ska möta Odelberg/Gustavsberg IBK, förhoppningsvis så är dem lika dåliga som oss (A). Bara för det så började jag tänka på helgen. Har inga direkta planer. Förut pratade Emma om bio på söndagen, men jag vet inte hur det blir med den nu..?

Aj, min rygg gör så j*vla ont!!! :( Sen känns det som jag har tusen tankar och känslor och jag vet inte hur jag ska känna mig. Den senaste månaden har det hänt så mycket att jag tappat räkningen. Önskar jag bara slapp allt det där och levde på som vanligt utan massa annat som störde. Och om 14 dagar fyller jag år..inget jag ser fram emot direkt. Varför? Jo, därför att just nu har jag ingen aning om vart jag står överhuvudtaget, jag har tappat greppet helt enkelt. Alla säger olika och jag har ingen som helst aning om vad jag ska göra. Inget kommer bli sig likt.

Förlåt för att jag klagar så mkt, men det är ingen annan som orkar lyssna ;) Kram

aj

mitt huvud, rygg och mage. Och inte har man någon som tar hand om en..Tur att jag fick gå hem tidigare idag. Just nu känns det som jag har världens dilemma. Åh, jag som alltid brukar följa stigen. Nu har den delat sig på två. Jag vill ju välja det som gör mig glad och får mig att må bra, snälla, kan någon säga vad jag ska välja då??

ska göra läxorna nu innan charlie kommer hit. <3

äntligen tisdag

För idag kommer Charlie hit! Får se om jag fortfarande vill ha en hund efter han har varit här ;) Jag och mamma gick igenom hela lägenheten igår, städade och bar ner saker till källaren. Så nu hoppas jag att han trivs i vår välstädade lägenhet :)

Men snart ska jag dra till skolan. Går från 9.25 till 16.30! Men nu har jag något att se fram emot så förhoppningsvis går dagen snabbt. Kram på er! :)

tagen på bar gärning!



Jag & Jenny plundrade mormors hallonland.

tråkigare får man leta efter

Slutade vid 13:20. Rätt skönt eftersom jag haft en jätte jobbig magvärk hela dan. Däremot är det inte lika kul att komma hem och inte ha något att göra. Men jag har städat lite, smällt i mig choklad och tittat på tv. Måste städa bort det mesta i mitt rum så inte lilla charlie gör sig illa. Emma med familj kommer och lämnar honom här imorgon eftermiddag :) Förhoppningsvis lär han trivas här. Och imorgon väntar en lååång skoldag, slutar inte förrens 16:30. Nu hade jag tänkt plugga, bäst att göra allt nu så blir det mindre sen. Resten av kvällen är obestämd. Kanske ska ta igen ett snack med X. Haha, eller hur var det nu Sara? ;) (ursäkta, ni som inte hänger med på vad jag snackar om). Aja, back to action. <3


mån-dagen

Bussen går strax. Så det blir inget långt inlägg.
Idag börjar jag 8.20, men slutar 13.20(?) tror jag..:P Tidigt är det i alla fall! Första lektion är bild och det är en bra lektion. Känns som det är en av dem få lektionerna som faktist går snabbt. Sen har vi historia b och engelska b. Efter skolan har jag inget planerat. Blir väl skogsrundan igen :)
Här får ni en till bild, denna är också gammal. I danmark för nått år sedan.

Natti natti

Fikan blev inte av och inte heller bion. Men det kanske finns planer för bio i helgen som kommer. Och på tisdag kommer sötaste CHARLIE hit! :D Emmas hund. Ska bli jätte mysigt. Han kommer bli bortskämd ;) På söndag är vår första seriematch! Hjälp säger jag. Jag har i alla fall byggt upp min kondition lite granna. Onsdagens träning kommer vara riktigt krävande..som tur va har vi 92orna iår.

Nu tänkte jag hoppa i säng och få min välförtjänade skönhetssömn. Veckan som gått har varit upp och ner. Är glad att den är över. Önskar bara att allt kunde bli bra igen. Just nu är det alltid nåt som gnager i mig. Men det gäller att se det positiva, eller hur Emma? ;) Som avslut på veckan får ni en gammal supersnygg (not) bild på mig.
GOD NATT SÖTNOSAR

Bio igen med nytt sällskap

Snyft. De hade inte skon i storlek 37 :( Så typiskt. Men så är livet.
Nu sitter jag här och lyssnar på soundtracket från Mamma mia filmen. Jag blir glad av att lyssna på låtarna, får inte nog :)

Ikväll blir det bio igen. Denna gång med Emma, hennes pojkvän Danny och hans kompis Emil. Vet inte vilken film det blir, jag har redan sett dem flesta. Men det visar sig! Ha en trevlig kväll


update: filmen får bli nästa helg istället då det har kommit några nyheter. Det verkar bli fika istället..:S Hänger inte med på vad dem bestämmer, haha. Men som sagt, det visar sig.

Magrutor (?)

Var nyss ute och sprang en runda i skogen. Ansträngde mig inte så mycket som jag borde gjort, men jag tror jag måste ta det lite lugnt med min kropp. Har aldrig tränat så här flitigt förut så den lär väl strejka om jag tar i för hårt. Men jag märker att träningen ger resultat. Särskilt på magen, nästan magrutor ;) Haha! Näe, inte riktigt. Dessutom är det inge snyggt med magrutor på en tjej.. men vältränad mage är aldrig fel! Nu ska jag hoppa in i duschen sen tänkte jag prova en ansiktsmask. Återkommer med resultatet :)

Resten av dagen vet jag ej. Tänkte kanske åka till Sickla för att kolla på skorna. Sen hade Emma lämnat en kommentar här om att hon kanske hade planer för mig ikväll. Tror det handlar om en viss kille, eller? ;) Hehe. aja, nu väntar duschen! Kram

Arn

Ska inte avslöja för mkt, men filmen var sorglig..:P
Efter bion så åkte jag hem där jag är nu. Blev ändrade planer. Men får se vad som händer imorgon, förutom träning. Idag var första dagen på länge som jag har varit så glad att jag får fram ett konstigt skratt. Haha, det blir så när jag är glad och förväntansfull. Då får jag fram nå konstigt ljud.. så var det med de :) Nu ska jag fortsätta titta på en danstävling på tv. Heja sverige. Kram på er!

ankle boot


Denna snygging vill jag ha!
Den är mkt finare i verkligheten. Förhoppningsvis finns den kvar när jag kommer :)
finns på Din Sko för 599 kr.

Jag är tillbaks!

Jag har vilat upp mig och är redo för en ny omgång av bloggvärlden.
Idag är det tänkt att jag ska gå på bio med Sofia & Kristin i min klass. Ska bli gossigt :) filmen som vi valt ut är Arn! Så vi får hoppas den är bra :) Efteråt får vi se vad som händer. Antingen ska jag på promenad med min vän Emelie. Eller så ska jag åka ut till Saltis för att träffa Jonas, en barndomsvän, som jag inte träffat på ca 2 år. Imorgon har jag planerat ett spinningpass, ska vinna över en viss person på beep-testet ;)
Vad ska ni hitta på?

RSS 2.0