halloween tema

Dålig uppdatering, jag vet, men helgen blev inte som väntat och vad mer kan jag säga?
Ikväll ska jag & Anton på bio, vi ska se "Låt den rätte komma in". Ska bli mysigt! Synd bara att jag inte läst boken innan. Imorgon hade vi tänkt ha en "plåtning" i halloween tema! :) Kul va! Längtar redan och planerar för fullt. Så ni lär se bilder inom kort. Ska ni göra i helgen?

Haha, hittade denna härliga bild från Åre i somras. Sexiga jag i täten, Ludde, Daniel, Pappa & Alex. Saknar busungen Daniel :-( Jag är ju hans bästaste storasyster :-) Känns så trist att jag missar så mkt...

fina färger


Åhléns



Hej hej mina vänner!
Dagen har spenderats på stan med min underbara vän Åsa. Eftersom jag fick massa presentkort på Åhléns så tänkte jag att det var dags att handla upp dem. Har halva summan kvar, men det sparar jag tills jag vet något jag verkligen vill ha. Jag köpte iaf dessa två;
På bild - Jätte sött linne från diesel som det var rea på, den har axelband.
Puder från MUS

tisdag

Ska ni hitta på idag? :)
Snart så ska jag iväg till bussen mot stan för att möta Åsa. Ska bli jätte mysigt att träffa henne igen, var så länge sen. Vi hade tänkt gå till Åhléns city, i födelsedagspresent fick jag 1500 kr att handla för där. Så tänkte kolla på lite smink och annat fint :) Nu måste jag röra på mig, ha det fint!!!

Åsnis



Nya forum

Nu har vi varit och handlat lite i Nacka forum. Det har kommit jätte många nya bra butiker! :-)
Vi handlade DVD skivor, nya bläckpatroner, ny hemtelefon & jag köpte även 10 A4 fotopapper. Ska ju fota Emma & Danny på torsdag och om dem hittar nån favorit som dem gillar super duper mkt så kan jag skriva ut i A4 storlek :-) Har även fått äran att fotografera på Emmas lillebror Hannes dop :-D Blev jätte glad när hon frågade, samtidigt jätte nervös. Det ska bli super kul! Tänkte även då att man kan skriva ut ett foto i A4 format på tex Hannes :-) Han är bara för söt! :-) Juste ja, klippte mig idag. Det blev lite för kort men är ändå nöjd, hatar när mitt hår är slitet för det blir som ett stort fågelbo. Jag skojar inte. Tänkte vara lite social nu, men ha en bra måndag!


åre



Haha! Har ni sett snyggare?
Jag kan då aldrig vara normal på foton..kanske för att jag trivs bäst bakom kameran?


friends



från vänster; Empa, Jag & Ebba
Bara för att jag saknar mina vänner<3
Jag minns denna dag som om det vore igår. Det var den dagen då Pia skulle lämna Sverige för att flytta till England. Sen dess har det aldrig varit sig likt. Det gör ont i mig varje gång jag tänker på att jag inte ens hälsat på Pia. Men sportlovet kanske? :-) Ni gör min dag <3

två bilder till

Två bilder till från fotograferingen. Får fortsätta redigera imorgon.
För den som undrar så är alla bilder tagna med Nikon D40 & objektiv tamron 28-75 mm.
Modell: Emma
Fotograf: Jag



"plåtning" med Emma

Idag så var ju jag & Emma i Nyckelviken för att ha en fotografering. Det var väldans trevligt & vi fick många fina bilder. Emma var en super bra modell :-) Här är två bilder;



vad tycks? :)

denmark



Vi har fortfarande inte kommit härifrån..men vi åker alldeles strax.
I brist på roligheter redigerade jag denna bild, "toast" fick det bli. Byggnaden, eller kyrka..vad det nu var ser ut som en teckning eller nåt, ganska coolt. Denna bild är ifrån när vi var i Danmark, typ 3 år sedan(?)
Stjernkvist/Thomasson

dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering! Har varit sjuk, men mår bättre nu. Och jag är nog inte den ända som tycker att det är så skönt att det är lov nu! En hel vecka som man slipper ställa klockan på ringning. Helgens planer ser ut såhär;
idag - snart ska jag & älskling åka hem till honom där vi ska spendera kvällen. Vi hade tänkt se Saw 4, sen är det bara 5:an kvar och den kommer ut i november, om jag inte minns fel.
lördag - har jag & Emma planerat en plåtning ;-) Jag är inget proffs, än :-P hihi! Jag har mycket kvar att lära, men man måste börja någon stans och nu har ju Emma ställt upp som modell :-D Hon är så fotogenisk(jag är avis :-( ), själv trivs jag bäst bakom kameran. Det kommer bli jätte skoj! Sen kanske jag träffar sötnos mot kvällen.
söndag - ska jag träffa Empa. Alltid lika mysigt :-)
vad har ni för planer? :-)


hemma

Idag stannade jag hem. Kände mig inte så bra imorse tyvärr. Så jag har inte åstadkommit så mycket förutom gjort läxor. Känner att hösten börjar ta kål på mig och skolan har även blivit tuffare. Ska bli jätte skönt med höstlov. Har inga planer, förutom kanske träffa Åsa :) Var länge sedan.

Har inte så mycket mer att skriva, ha en bra dag!


rundtur



Sorry för dålig uppdatering
Idag hade vi en rundtur med tyskar. Tror inte dem var så intresserad av det vi sa, men men. Efteråt var jag med sötaste älskling<3 han gör mig så glad. Önskar bara att jag kunde vara lika gullig som han<3:(
bilden har jag tagit, fråga först om ni vill låna

omredigerade

Här är två bilder på mig och min älskling. Säg gärna vad ni tycker om dem! :)



godisdagen

Vad händer idag?
Själv så hade jag tänkt klippa mig idag. Jag har nästan blivit blond i topparna pga att dem är så slitna :/ jag har bara lite ångest över min lugg. Just nu är den jätte lång för att jag valde att spara ut den. Men jag vet inte vad jag ska göra med den, den hänger bara där och ser allmänt tråkig ut :-P Samtidigt vet jag inte om jag vågar klippa sne-lugg igen..hmm, dilemma. Vad tycker ni?

Ni får veta när jag kommer tillbaka. Nu måste vi dra, kram på er!
Haha, snygg bild Anton gjort va?


höst



Har tittat på älsklings spelning nu. Han var lika duktig som vanligt<3
Kom hem utan en Anton för han var tvungen att stanna kvar och plocka undan. Men han kommer nog hit vilken sekund som helst.

:D

Åh, vad jag glad jag blev när jag kom hem idag och märkte att 3 pers kommenterat! :-D Inte varje dag, så tack så mkt!
Idag fick vi tillbaka vårt italienska prov, 103 poäng, vilket betyder VG- 110 var gränsen för VG, lite surt. Men jag är jätte glad att jag fick VG i alla fall, bortsett från det där förbaskade (-). Resten av dagen var lite seg, men nu är jag här iaf :-)

Tänkte tvätta av mig lite och byta om, för runt 9 har Anton spelning som jag tänkt kolla på. Ska även ta med kameraväskan. Efter det åker vi hem till mig så ska vi kolla på Saw 1. Vi har bestämt att vi ska kolla på alla Saw filmer innan vi ser 5:an som har premiär snart. Mysigt <3 Tänker nog också redigera en bild till om jag har tid.
Trevlig kväll!

glada hälsningar från mig och Frida i Vemdalen (gammal bild)


Fotograf = jag?

Jag är ju då riktigt fotto intresserad. Älskar att fota och redigera bilder för bästa möjliga resultat. Behöver prov modeller, Emma har anmält sig frivillig :-)
originalet


omredigerad


originalet


omredigerad


Har dels vinjetterat båda bilderna, dvs mörkat hörnen och sätta motivet i fokus. Sen har jag tagit bort mörka ringar och annat, blev det fint? :-)


kommentarer

Men hörri ni! Va dåligt det är med kommentarer :-( Om jag nu skriver till er och försöker skriva så intressant som möjligt, så vill jag gärna ha respons i form av kommentarer. Jag lägger ner en del tid, tro det eller ej :-P Men men, nog om detta!

Idag hade vi beep-test på idrotten. Som vanligt är jag inte nöjd med resultatet. Däremot kände jag mig nöjd med plankan, kräktes nästan efteråt. Efter idrotten fick jag byta om snabbt för att möta min mamma som insisterade på att följa med till utvecklingssamtalet. Fråga mig inte varför, för det är ju inte så att hon behöver oroa sig? Hehe, aja. Hon blev nog lite illa till mods när jag sa att dem som satt utanför dörren var mina klasskamrater. Då undrade hon om hon var den ända föräldern som följde med på utvecklingssamtal. Som svar fick hon ett starkt ja. Skit samma, min mamma är den bästa och det visar bara att hon bryr sig <3

Ville lägga in denna fina bild på sötaste älskling från lördags <333 Älskar dig över allt annat <333 Du & jag föralltid!

desperata husfruar

Grattis Astrid på 17-årsdagen!
Denna dag lär inte gå till historieböckerna.. Nej, idag var det ännu en långtråkig dag i skolan. Det är en viss lektion jag börjar ogilla mer och mer. Läraren påstår själv att hon har svårt att sitta still och lyssna, och då måste hon utsätta oss stackars elever i hela 1 timme och 20 minuter med hennes prat. Jag orkar inte. Nästa lektion tar jag sömnmedel.

Just nu sitter jag och tittar på Desperata husfruar. Bästa programmet som finns! Hoppas ni har en trevlig kväll :-)

Tjenamors!

Så var det tisdag igen. Eftersom våran civilrätt var inställd hade vi en lång sovmorgon, jätte skönt! Däremot slutar jag sent idag, men det klara jag. Har packat ner två frukter. Fruktsocker är alltid bra. Tänkte ge er en bild på vårt strykjärn. Hade lite tråkigt igår..höhö. Behöver jag säga att jag älskar mitt nya objektiv? ;-D

bilder lördag-söndag

sötaste lillebror Daniel (lördag)


bror ludvig (lördag)


Alex hemma hos mormor (söndag)


Jag & Kusin Sara


födelsedagsbarnet :-)


Kusin Jenny :-)


Bilderna är tagna med Nikon D40 och nya objektivet Tamron 28-75 mm

Helgen

Fredag - Jag och Anton åkte in till stan efter skolan. För min skull så gick vi runt och tittade i butiker, hittade en jätte söt tröja! Sen såg vi på bio, Mirrors såg vi. Fy vad jag blev skrämd, haha! Hoppade minst 10 gånger. Efter det åkte vi hem till mig och sov <3
Lördag - Efter vi vaknat till åkte vi in till stan igen, idag för att jag skulle få köpa objektivet och kameraväskan. Jag är jätte nöjd med båda :-) Såhär såg dem ut; Sen åkte jag hem till pappa. Lekte lite med Daniel, sen kom Anton och då åkte hela gänget till Sickla för att bowla och äta middag. Discobowling ;-)
 

Söndag - Jag och Anton vaknade upp hos honom. Vid 11-tiden åkte jag hem till mamma för att duscha och göra mig iordning. Sen drog vi till Uppsala för att fira mormor som fyller 70 år på onsdag. Det var jätte mysigt och trevligt!
när jag kommer hem ska ni få bilder från helgen.


Ciao!

Dagen ordnade sig eftersom min älskling var så gullig och tog hand om mig<3
Nu har jag pluggat matte, lite granna i alla fall. Vi har prov imorgon och jag känner på mig att det kommer gå åt skogen. Sen har jag finslipat på mitt hyllningstal till mormor som fyller 70 år på onsdag. Har även gjort italienska glosor.

Imorgon blir det en gossig dag. Efter skolan ska Anton hjälpa mig kolla ut fina toppar, sen ska vi äta middag på Pizza hut och därefter blir det bio :-) mysigt värre <3 Ska ni göra imorgon?
killer whale i florida

kort inlägg

Detta är inte alls en bra dag, nu för tiden finns det inga glada dagar. Kan ni tänka er? Det gör jätte ont i mig, men jag kämpar. Jag önskar att allt kunde vara lätt, men ingenting är lätt. Ska alltid vara något fel. Tänk er en klump i magen, den där klumpen som kommer fram varje gång det uppstått ett problem? Den klumpen bär jag på vareviga dag..jag tror den trivs i min mage:-(

hoppas ni får en bra dag i alla fall <3

irriterad

Jag är inte på humör idag. Det finns så knäppa, dumma och o-tänkande människor här i världen. De gör mig så sur! Och bara för det så går det ut på min sötnos :-( vilket inte alls är meningen. Dagen var bra tills dessa människor dök upp. Min redovisning gick super, fick bra respons. Mattelektionen lika tråkig som vanligt. Och simningen var något utöver det vanliga, rätt jobbigt må jag säga.

Just nu sitter jag här hos Anton. Vi tog en tupplur men jag blir bara för trött om jag sover för länge. Försöker få Anton att kliva ner därifrån nu, men det är inte så lätt. Ska ni göra ikväll? Vet ni om något bra program går? Har ingen aning faktist.

på återseende

onsdag

Ännu en skoldag. Men eftersom jag klarade gårdagen galant så måste jag kunna klara resten av veckan också? Igår anmälde jag mig till italien resan :-D ska bli jätte skoj.

Idag slutar vi 13.50 med simning som sista lektion. Ska nog gå bra, bara det att jag inte kan simma överhuvudtaget..:-/ Jag kan simma..men jag vill kunna kråla*! Hehe. Jag vill vara så duktig som Theres Alshammar. Tror ni det går? ;-)
Bussen väntar inte, kram!

civilrätt

Usch, idag har jag 4 lektioner. Jobbigt va? Saken är den att efter dem två första så har vi lunch och eftersom skolmaten saknar ämnen som gör en pigg, så somnar man på tredje lektionen. Och på fjärde lektionen är man helt död. (jag har plockat med ett äpple) Nu har jag klagat färdigt :-) På civilrätten idag ska vi lämna in reportage + ha muntlig redovisning. Jag blir alltid super duper nervös inför redovisningar. Men jag har ju gjort detta tusen gånger innan så detta bör inte vara ett hinder. Sen har vi svenska som är ett riktigt sömnpiller. Hon pratar lektionerna igenom..

Men nu ska måste jag pallra mig till bussen, vill verkligen inte, men jag måste :( pepp pepp!

plugg

Nu har jag pluggat ända sedan jag kom hem, nästan i alla fall (A) om man räknar bort alla gånger jag små ätit. Är man hungrig så är man. right?

Strax ska jag iväg för att kolla när Anton spelar med orkestern. Min mamma skulle kanske med, får se hur det blir för just nu ska hon och bror iväg för att kolla moppen som han typ krockade med idag. Suck, moppar är livsfarliga! Säger jag som själv haft en och nästan råckat mosa både mig och Elli. Men men, är det is på vägen är det som gjort för att välta :-) höhö. Trevlig kväll på er!
kommentera,
kommentera,
kommentera,
kommentera,
kommentera, tack


måndag

Så var vi här igen. Det går verkligen inte att undgå dessa jobbiga måndagar. Det är inte så att skolmåndagarna är jobbiga, utan det är själva faktumet att det är början på en ny skolvecka med nya läxor och ny jobbig tisdag. Det känns som man är tvungen att börja om från början..hänger ni med? ;-)

Har inte tid att sitta här egentligen, skolan kallar. Juste ja! Ska anmäla mig till en språkresa till Italien, Rom :-D. Skoj va? Vi åker i april. Om jag kommer med dvs. Måste dra nu, kram på er!

Igår fyllde sötaste Empa år <333 GRATTIS igen <333

happy

Cissi är glad. Cissi är glad för att hon kanske har hittat en medryttarhäst! :-D yay!

Men nu mina vänner hade jag tänkt hoppa i säng. Ska upp tidigt imorgon, ingen sovmorgon på måndagar. Men jag slutar super tidigt så det funkar för mig! Efter skolan imorgon så ska jag hem och plugga. På tisdag ska nämligen intervjuen vara färdigskriven som ett reportage och muntlig redovisning. Sen klockan 19:30 ska jag kolla på när Anton har konsert med orkestern. Dem ska spela alla låtar dem spelade i Grekland. God natt på er!

en hälsning till min sötnos;
Jag älskar dig över allt annat på denna jord <3 Du är min styrka och utan dig skulle jag inte klara dagen. Det ska vara vi, föralltid <3 För det mår vi båda bäst av och det känns som det absolut rätta <3 Vi mot världen älskling <3

Du är värd att dö för
Ni kan skratta om ni vill
Håna oss
Vi rör oss
Ni står still



träningsvärk

Förutom att det är jätte dåligt väder ute så har jag världens träningsvärk. I hela kroppen typ! Men man får väl stå sitt kast om man glömmer att stretcha efteråt. Idag hade jag i alla fall tänkt träna. För det kan vara rätt skönt att få röra på kroppen när man har träningsvärk. Step hade jag tänkt pröva :-)

Juste, igår när jag kom hem från matchen märkte jag att det var poliser nedanför huset.
När min bror sedan kom hem sa han att det stod 3 polisbilar utanför våran port och dem hade sagt något i stil med "genomsöka skogen". Skogen där jag gått promenader med lilla Charlie. När Anton kom stod dem fortfarande utanför porten och pratade med någon. När jag och Anton sen skulle åka till Skogalund för att äta kebab så var det 3 polisbilar, en som kom ut ifrån skogen och 2 polishelikoptrar ovanför skogen men stora lampor på. Jag kunde inte låta bli att bli lite nervös. Tänk om det är en farlig människa i skogen liksom, glöm att jag går dit ensam :-P haha! Jag skrämmer upp mig själv jätte lätt. Ibland kan jag tro att det lurar en människa bakom varenda träd, visst är jag en fjant? :-P

Haha, undra va ni tror jag är för sorts människa egentligen?

5 timmar senare

Usch, första matchen är aldrig kul konditionsmässigt. Särskilt inte första 20 minutrarna, dem är skit jobbiga just för att man inte fått in andningen. Vi spelar i damserien och då är det 20x3 minuter. Vi förlorade med 12-2. Men jag gjorde faktist första målet ;-)

Nu sitter jag här nyduschad och klar. Anton kommer om ca 30 minuter. Eftersom min mamma är på en 50-årsfest så får vi gå och köpa pizza eller kebab sen. Vi ska helt enkelt ha en mysig kväll tillsammans <3 ska bli gossigt. Jag märker att det är en del som kikar in här, ni får gärna kommentera också! :-)
Ska ni göra ikväll?


funderar..

..på att beställa hem dessa två.
På första bilden är det en kamera väska. Måste ju ha en snygg väska nu när man uppgraderar. Den är av märket Crumpler och kostar 642 spänn.
På andra bilden är det ett objektiv, nämligen Tamron AF SP 28-75MM F/2.8 XR Di NIKON, som ska vara "årets objektiv". Den kostar 3790 kronor. Jag har inte riktigt bestämt mig än. För om jag köper dessa två så kommer jag knappt ha nå pengar kvar denna månad. Men samtidigt har jag längtat jätte länge efter att köpa dessa två. Aja, nu måste jag åka mot fiskis, vi har match 15:00 mot Kista IBK. Håll tummarna ;-)

Gårdagen

Kan inte säga annat än - fan va kul vi hade igår! :-)
Efter skolan mötte jag upp Empa, Rickard och Sara i t-centralen. Jag och Empa passade på att köpa presenter till varandra, det fick bli såpbubblor. Efter några timmar var hela gänget i Sundbyberg. Kan inte säga mer än en oförglömlig kväll. Här får ni några bilder;
Söta födelsedagsbarnet


som han sa - han ser aldrig normal ut på kort ;-)


Sara och Empa som gillade att blåsa såpbubblor med "statyn"


Sara, Kimpa, Jocke & Empa
har ni försökt sjunga samtidigt som ni har munnen fullproppad med chokladmums?
Haha! ett gott skratt


en söt Irina


är man ravare så är man :-)



ett lulligt födelsedagsbarn <3


sista bilden


fredag

Godmorgon vänner!
Idag hade jag absolut ingen lust att kliva upp från sängen. Men har man prov så har man prov. Känns skönt att jag få sova imorgon i alla fall. Helgens planer ser ut som sådan;
Fredagen börjar med skola, därefter måste jag leta upp en present till Empa, några förslag? sen drar jag till sundbyberg och har trevligt där. Kameran är nerpackad o klar!
lördagen har vi första seriematchen. Matchen är emot Kista IBK i Kista klockan 15:00. Är taggad som bara den och redo för storstryk! ;-) Nedå, vi ska ju vinna alllla matcher denna gång.
Söndagen är inplanerad som shoppa-dagen. Jag vill åka och kolla på nytt objektiv till min Nikon D40. Har frågat Hanna och har fått ett tips på ett bra objektiv. Sen har jag inget mer planerat men det kommer väl.
<33333333333333333

min dag

Jag mår bäst. Jag mår prima. Jag skrattar av glädje. Det rusar glädje runt i hela kroppen. Jag kan knappt prata för jag är så upprymd. Inget kan få mig att må dåligt nu. Jag skuttar av glädje. Dansar mellan moln. Livet är som en dans.

...jag önskar livet vore som en dans iaf.

Imorgon ska jag dra till sundbyberg för att fira Empa. Hon blir hela 17 år på söndag, stor flicka ;-) Så planerna för morgondagen är att Empa ska bli äggad, stackarn. Hon planerar även att kasta på mig men förhoppningsvis kommer jag undan (A). Irina & Rickard är dem gästerna jag känner, resten är Jockes vänner. Så det ska bli trevligt! :-) Ska försöka komma ihåg kameran.

armband

Detta super söta armband fick jag av Åsa i tisdags, tack bästa <3 :-)



fotografering

Än så länge håller jag mig frisk, tack o lov! Istället har jag tandvärk, min ena visdomstand växer upp under en annan tand :-S Nu måste jag säkert hålla på att ta bort ännu mer tänder..blä :-(

Aja, idag har vi fotografering. Har aldrig varit super nöjd över ett klassfoto. Jag vet från vilken vinkel mitt ansikte ser bäst ut, men det vill ändå aldrig bli bra! Ser bara mongo ut..usch. Klassfoto är något man alltid fruktat. Skit samma, det får gå som det går :-P Måste dra nu, kram!

orientering

Idag hade vi två lektioner, sen orientering på idrotten.
Jag brukar tycka orientering är OK. Men idag så regnade det! Först fick vi gå hela vägen till Nyckelviken, när vi väl var där var man redan dyngsur. Sen fortsatte det att regna så det kändes som man klivit i en stor vattenpöl. När vi väl letade efter kontroll 6 så mötte vi alla andra i klassen som letade efter kontroll 7. Ingen hade någon som helst aning om vart vi var. Dessutom var det bara 10 minuter kvar tills vi skulle vara vid starten. Jag och Anton irrade rund i skogen tills vi äntligen kom på en grusväg som vi kände igen. 30 minuter försenade, dyngsura (jag kunde inte känna av mina fingrar), anton haltade och sist i klassen var vi äntligen framme. Vi hade ändå tur för vi fick skjus av idrottsläraren till forum, hade aldrig orkat gå hela vägen tillbaks.

Nu sitter jag här med världens huvudvärk och väntar på Top model (final idag). Känns som jag börjar bli sjuk igen, nästan febrig. Fan fan fan! hatar att vara sjuk, men får hoppas på det bästa!

RSS 2.0